Inmiddels beschikken wij over ruim 30 jaar ervaring in de vuurwerkbranche. Op dit moment zien wij ruimte om een eigen vuurwerklijn te beginnen, het vuurwerk wat wij voor ogen hebben moet aan de volgende punten voldoen:

  • Al Onze Producten zijn voorzien van het Europese CE Keurmerk. Dit keurmerk geeft de garantie dat de producten voldoen aan  alle veiligheidseisen.
  • Het vuurwerk moet betaalbaar zijn zonder aan kwaliteit in te leveren.
  • Het vuurwerk dient prachtige, spectaculaire licht en geluidseffecten te bevatten.

Ons vuurwerk zal veel bewondering en waardering krijgen.

Natuurlijk bevatten Crimineel Goed Vuurwerk artikelen, die geproduceerd zijn volgens de nieuwe verruimde regels. Prachtige, spectaculaire licht- en geluidseffecten die voorheen alleen in illegaal vuurwerk aanwezig waren, zijn nu verkrijgbaar! De Crimineel Goed Vuurwerk producten zullen tijdens de jaarwisseling veel bewondering en waardering krijgen. Door strikte kwaliteitseisen zal ook de veiligheid gewaarborgd zijn.

Crimineel Goed Vuurwerk heeft aantrekkingskracht en luxe uitstraling. Door een speciale samenstelling en opstelling van de cakes, die allen uitgevoerd zijn met 2 lonten, zijn er diverse mogelijkheden voor het maken van uw eigen vuurwerkshow.

Ons motto is dan ook niet lullen maar je winkelwagen vol met crimineel goed vuurwerk vullen!!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt